IRON PUMP 320g Orange

22,99 EUR (173.22 kn)
s PDV-om
  • snažan pre-workout
  • laboratorijski testirana kvaliteta
  • sadrži 5g beta alanina po serviranju
  • sadrži 5g AAKG po serviranju


Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi

 

Garancija 100% provjerenih i sigurnih originalnih proizvoda

 

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 49.99€(376.64kn)!

 

Dostava u roku 1-2 radna dana

  Stručna podrška

Putem e-maila ili chata

Doživi EPSKI PUMP na treningu!
IRON PUMP! Stvoren za najteže napore!

Zahvaljujući IHS Technology istraživačima, shvatit ćete što znači stimulacija i trening. Sastav mikro i makronutrijenata i slobodnih aminokiselina dovoljni su da nadopune energiju i ubrzaju regeneraciju nakon treninga. Ono što Iron Pump čini jedinstvenim je to što će pružati nevjerojatan napredak u treningu koji nikada prije niste doživjeli u svom životu! IRON PUMP je snažan pre-workout dodatak, koji je dizajniran prvenstveno za one koji žele izbjeći otežano disanje i umor u treningu. Zahvaljujući tome, lako možete povećati svoju mišićnu masu i značajno poboljšati rezultate snage.

Želite li biti dobro građeni i istovremeno fizički spremni? Našli ste se na pravom mjestu! Proizvod od Iron Horse nutrition-a pomoći će vašim naporima i dati vam prave rezultate, jeste li spremni?

Upute za upotrebu
Jednu porciju (20 g - 1 mjerice) otopite u 250 ml vode. Preporučuje se konzumiranje 30 minuta prije treninga i najmanje dva sata nakon obroka. Na dane bez treninga ne konzumirati. Tijekom dana uzimati dovoljne količine tekućine.

Upozorenja:
Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Zapamtite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobrog stanja. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje.

Ne prekoračujte preporučene količine za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne mogu koristiti osobe koje su alergične na bilo koju njegovu komponentu. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi u dobro zatvorenim spremnicima.

Neto težina: 320g

Prosječne hranjive vrijednosti na

 po serviranju (20 g)

Taurin

1000 mg

Tirozin

1000 mg

Schizandrol-A

50 mg

Kofein

100 mg

Vitamin B1

2,5 mg

N-acetyl L-carnitine

1000 mg

Beta alanin

5000 mg

Citrulin malat

2500 mg

Tricreatin malat

1000 mg

AAKG

5000 mg

L-histidin

250 mg

Magnezij

140 mg

vitamin B3

30 mg

vitamin B6

2,5 mg

vitamin B12

10 µg

Beta Alanin, AAKG (2: 1), Citrullin Malate (2: 1), L-taurin, L-tirozin, N-acetil L-karnitin, magnezijev citrat, tri kreatin malat, L-Histidin, fosfatidilholin, Schizandra chinensis (ekstrakt 10%), kofein, nikotinska kiselina, tiamin hidroklorid, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin. Sladila: natrijev saharin, sukraloza. Sredstvo protiv zgrušnjavanja: silicijev dioksid, voćne arome, sadrži sladila

4 drugi proizvodi u istoj kategoriji: